WooCommerce er et plugin til WordPress som forvandler din hjemmeside til en webshop. Det hele styres via WordPress-kontrolpanelet. Når du opretter sider, produkter, indlæg etc. så er det hele i samme layout.

Hvis du ikke har tålmodighed, en lille smule kendskab til kodning så kan WooCommerce være en udfordring at kaste sig over hvis man ikke ved hvad man går ind til. Man skal have styr på mange småting. Og ofte flere plugins for at få webshoppen til at gøre det man havde planlagt. For nogen vil en færdig løsning som f.eks. Shopify eller Dandomain, være at foretrække. Alternativt kan man hyre nogen til at lave webshoppen i WooCommerce, hvis man ikke selv har tålmodigheden og færdighederne til det.

Hos Startup Support kan du få hjælp til at sætte din webshop i WooCommerce korrekt op. Du kan vælge at få en hjælpende hånd undervejs, eller vælge at jeg skal sætte hele webshoppen op for dig. Du er velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Mine forudsætninger for at hjælpe dig godt i gang med din webshop, er at jeg selv driver webshops, bl.a. i WooCommerce. Jeg arbejder med WordPress og WooCommerce til dagligt. Jeg ved hvilke udfordringer der kan opstå undervejs og kan guide dig igennem på bedste vis.