Hjemmesider

Visitkort - Landingpage - hjemmeside
Skal du bruge en hjemmeside til din virksomhed? Eller har du brug for hjælp til en eksisterende hjemmeside?

Hos Startup Support kan du få hjælp til begge dele. Har du en idé om, at du vil præsentere dine ydelser på en ganske almindelig hjemmeside, kan vi rådgive dig om valget ud fra dit behov. Udbuddet er nærmest uendeligt stort, og der er utrolig mange ting, der som regel skal tænkes ind i det som f.eks.:

– Skal du selv kunne redigere i tekst, design og billeder?

– Skal hjemmesiden være let at finde i Google (søgemaskineoptimering)?

– Skal du have mulighed for at tilføje avancerede funktioner nu eller på et senere tidspunkt

-Skal du selv have adgang og mulighed for at rette i filerne?

– … og meget andet

Derudover er der som regel også et budget, der skal tænkes på og her kommer valget af platform bestemt også ind i billedet.

Landingsside

Landingssider er en ekstra indgang til din hjemmeside.  Det er jo ikke alle der lander på din forside, hvis de laver en søgning i google eller klikker på en annonce i Adwords. Derfor er det vigtigt at have gode landingssider. Dette gælder også hvis du driver en webshop.

Online Visitkort

En visitkortshjemmeside er en simpel hjemmeside, der kort fortæller om hvem du er, hvad du laver og hvor du kan kontaktes. Måske der er lidt billeder, portfolio, på siden også. Et online visitkort er lettere at opdatere end et almindeligt visitkort i papir. Du kan bruge f.eks. også bruge en visitkortshjemmeside som et online CV. Du kan uploade dit cv, linke til forskellige projekter, linke til Linked In etc.

Hjemmesider

En hjemmeside er jo faktisk et MUST-HAVE i dagens Danmark. En hjemmeside kan være simpel og kun bestå af få sider, eller det kan være et større site med oplysninger om virksomheden, om produkter/ydelser, om værdier osv. Det er vigtigt at hjemmesiden er hurtig og let at overskue for brugeren. En hjemmeside er virksomhedens vindue ud ad til. Så husk at opdatere indholdet ofte.

Jeg laver hjemmesider i WordPress. Kontakt Fredericia Business Support for et uforpligtende tilbud på en hjemmeside eller vedligehold af en eksisterende hjemmeside i wordpress.

Kontakt mig vedr. din hjemmeside

1 + 2 =