Nyhedsbrev

Nyheder - Tilbud - Information

Nyhedsbrev, månedsnyt, salgsmail – Kært barn har mange navne. Ens for dem alle er dog at det er en mail du sender ud til dine kunder for at fortælle dem noget nyt, eller måske (pas på) sælge dem noget.

Når du sender et nyhedsbrev ud, så vil jeg anbefale dig at du bruger et nyhedsbrevssystem. Der findes flere på markedet, for eksempel Ubivox og Mailchimp. Ved at bruge et andet system end din egen mailbox, får du mulighed for at se statistik på hvem og hvor mange der åbner, hvor meget du sælger via nyhedsbreve og så videre. Hvis du bare sender dem ud via din egen mail har du ikke disse muligheder. Måske kan dine kunder også se hvem du ellers sender til. Og skulle der være en konkurrent med på din liste, så er det let for dem at aflæse dine kunder.

Med et nyhedsbrevssystem kan du designe og planlægge dine nyhedsbreve. Du kan koble dem sammen med din hjemmeside og/eller webshop. Du kan derfor samle en masse nyttige mailadresser fra folk som rent faktisk er interesseret i det du går og laver.

Hvis du ikke selv har modet på at komme i gang med nyhedsbreve, så kontakt mig gerne. Jeg har erfaring med opsætning af nyhedsbreve til både webshops og hjemmesider.

Kontakt mig vedr. Nyhedsbreve