Priser

Klippekort

Med et klippekort kan du få hjælp til forskellige opgaver. Jeg kan hjælpe dig med alt fra bogføring, til webmasteropgaver, og oprettelse af hjemmesider/webshops.
Er du i tvivl om, hvilken pakke der passer til dig og dine opgaver, så er du velkommen til at kontakte mig for at få den bedste pris på din opgave.

Med et klippekort fra Fredericia Business Support i hånden får du mulighed for at opnå rabat på timeprisen.

FAQ

ofte stillede spørgsmål til Klippekortet

HVOR LANG TID GÆLDER KLIPPEKORTET?

Uanset størrelsen på klippekortet, så er det gældende 1 år fra købsdato.

HVAD KAN JEG BRUGE KLIPPEKORTET TIL?

Du kan for eksempel bruge klippekortet til at få lavet en hjemmeside eller en webshop. Du kan også få hjælp til bogføring, rådgivning – for eksempel om salg, indkøb og import. Du kan også få hjælp til opdatering og vedligeholdelse af en eksisterende hjemmeside/webshop. Hvis du har spørgsmål til en opgave som du sidder med og gerne vil have et bud på hvordan jeg kan løse den for dig, så er du velkommen til at sende mig en mail på mette@businesssupport.dk.

HVORDAN BEREGNES TIDEN?

Jeg bruger et software til at holde styr på tidsforbruget. Det mindste klip der kan bruges er 30 minutter.

KAN JEG SELV BESTEMME HVORNÅR JEG VIL BRUGE KLIPPEKORTET?

Ja, næsten. Alt arbejde der udføres på klippekort-basis, laves som udgangspunkt mellem 08:00 og 16:00 mandag til fredag, jeg er dog fleksibel. Opstår der noget akut, er timeprisen mellem 16:00 og 8:00 på 750 kr. + moms, med mindre andet er aftalt.

Jeg har købt et klippekort på 10 timer, men får ikke brug for alle timerne. Kan jeg få mine penge retur?

Så snart klippekortet er taget i brug, er det ikke muligt at få refunderet de overskydende timer. Klippekortet gælder i 1 år fra den dato det tages i brug. Du kan bruge klippekortet på at få opdateret og vedligeholdt din hjemmeside i perioden.

Hvad er standardtimeprisen?

Timeprisen er 450 kr. + moms pr. time. Der eafregnes efter påbegyndt 15. minut.

Her kan du bestille dit klippekort. Så snart jeg har modtaget din bestilling, bliver der sendt en faktura til den oplyste e-mail.
Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en mail på mette@businesssupport.dk eller benytte formularen nederst på denne side.

Bestilling af klippekort

  • 0,00 kr.
    Pris på klippekort ekskl. moms.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

KOntakt

Nørrebrogade 131
7000 FredericiA
60 54 56 25
mette@businesssupport.dk