Vil du lære hvordan du laver din egen hjemmeside?

Tag et kursus i WordPress

Kontakt mig i dag for et uforpligtende

Tilbud på dit næste kursus

Kursus i wordpress & woocommerce

lær at gøre det selv

Sidder du med en ide til en hjemmeside, og ved du ikke hvordan du skal komme i gang? Har du en hjemmeside i WordPress, du gerne vil blive bedre til at administrere? Eller måske skal du have lavet eller udvidet med en webshop?

Jeg kan hjælpe dig med alle tre ting, uanset om du er privatperson eller virksomhedsejer. Jeg tilpasser kurset således du får et kursus der er tilpasset dit behov. Dog inden for grænsen af basis, avanceret eller webshop. Du kan læse mere om de tre valgmuligheder herunder.

OBS: Alle oplyste priser er eksklusiv moms.

Hvad passer til dig?

Vælg kursus

FAQ

ofte stillede spørgsmål til Kurser

Hvad er længden på kurset?

Der er afsat 7 timer til hvert kursus. Det er intense kurser, hvor du lærer at betjene WordPress. Derudover medfølger der 1 times support. Ekstra timer kan tilkøbes, eventuelt som klippekort.

HVOR AFHOLDES KURSERNE?

Kurserne kan afholdes hos dig eller på mit kontor. Kørsel i en radius af 20 km (Fredericia, Kolding, Vejle, Middelfart) er med i prisen. Kilometer derudover afregnes i forhold til statens takster for kørsel.

HVEM KAN KØBE KURSUS I WORDPRESS OG WOOCOMMERCE?

Kurserne er for alle. Om du er privatperson eller virksomhed, er underordnet. De enkelte kurser tilpasses dit behov, dog inden for rammerne som beskrevet på de enkelte kurser. Bemærk at priserne er oplyst uden moms.

Jeg har bestilt et kursus, men er blevet forhindret. Kan jeg få mine penge retur?

Tilmelding til kurset er bindende. Dog med følgende undtagelser: Op til 72 timer inden afholdelse af mødet tilbagebetales 95% af beløbet. Afmeldes kurset med under 72 timer til afholdelelse, tilbagebetales 5% af beløbet.

Ekstra

tilføjelser til kurser

Der er flere muligheder og løsninger når du har brug for et kursus. Jeg kan skræddersy kurset så det passer til dig og det niveau du er på. Kontakt mig gerne for en snak om, hvordan jeg kan sætte et godt kursus sammen til dig. 

 

Woocommerce

Har du brug for at sælge varer, kurser eller lignende online? Så tag et kursus i WooCommerce og lær at bygge din egen webshop.

WordPress

Vil du gerne lære at navigere rundt i WordPress? Lære selv at opdatere og tilføje indhold? Så tag et basis eller avanceret kursus.

KOntakt

[et_pb_dcgd_gravity_divi_module dc_dgfcm_form_id=”6″ dc_dgfcm_show_title=”off” dc_dgfcm_enable_ajax=”on” dc_dgfcm_enable_confirmation=”on” dc_dgfcm_confirmation_message=”

Tak for din besked. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

” dc_dgfcm_enable_submission_summary=”on” computed_field_html_payload=”

Lookin’ Good!

Due to the complex nature of Gravity Forms, realtime styling of the form elements is not available. All of your style choices will be reflected on the front-end after saving.

%22Gravity

” _builder_version=”4.16″ form_inputs_background_color=”#f9f9f9″ form_inputs_focus_background_color=”#eaeaea” box_shadow_style_form_inputs=”preset1″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_dcgd_gravity_divi_module]

Fredericia Business Support
Industrivej 18
7000 Fredericia
Tlf.: 60 54 56 25
Mail: mette@businesssupport.dk

CVR: DK35316116

Telefontid:
Mandag til fredag
9:00 & 12:00
Mail:
Mail besvares så vidt muligt på hverdage mellem
8:00 & 17:00