Har du brug for hjælp til

Bogføring & regnskab

Kontakt mig i dag for et uforpligtende

Tilbud på bogføring

har du så styr på

Bogføringen…

Som virksomhed er der en del bilag der skal bogføres og arkiveres. Og der skal afregnes moms og måske told & løn.

Har du styr på tal og debet/kredit kan du sikkert klare din bogføring selv, men har du tid og overskud til det? Er det ikke sjovere at bruge din tid på det du er god til? Bruger du i dag din revisor til den daglige bogføring, kan der også være penge at spare ved at lade mig stå for bogføring og blot lade revisoren udføre kerneopgaverne inden for revision.

Jeg kan hjælpe dig med din bogføring, enten via rådgivning hvor vi hjælper hinanden, eller ved at jeg “overtager” dit bogholderi.

 

Eller er har du

brug for hjælp?

Der er mange regler, datoer og systemer der skal holdes styr på. Det er vigtigt at overholde tidsfristen for indberetning af moms. Jeg skal nok huske det for dig!

Jeg benytter selv e-conomic i mine virksomheder. Der findes en del forskellige regnskabssystemer der ude. Jeg har igennem tiden arbejdet med forskellige systemer, og jeg kan tilknyttes som administrator i de fleste af dem, og kan dermed hurtigt kunne få adgang til dit regnskab. Der er fordele og ulemper ved alle systemer, alt efter om du er konsulent eller driver en webshop eller har flere afdelinger og ansatte. Jeg hjælper dig med at vælge den løsning der vil være mest optimal for dig, både i forhold til din økonomi og dit behov.

Men

Hvordan fungerer det så?

Fælles for de nævnte økonomisystemer er, at de alle ligger oppe i skyen. Du er ikke afhængig af et program der er installeret på din pc. Systemerne er brugervenlige. Hvis du har brug for hjælp til at vælge system så kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Jeg udfører langt de fleste bogholderi-opgaver fra mit kontor i Fredericia. Det foregår simpelthen ved at du scanner bilag ind, eller ved at du sender dem til mig og så bogfører jeg ud fra det. Det er let og simpelt i dag, hvor alt kan lægges op i skyen og hentes ned der hvor der er behov for det.

Men selvom jeg har mit eget kontor, så kan du også hyre mig som ekstern bogholder. Jeg kommer gerne ud til dig og laver bogføring, og evt. lønkørsler.

System

Jeg anbefaler at du bruger et regnskabssytem, fremfor regneark eller kassekladde i papirform. Du får et hurtigere overblik, og det er lettere at dele informationer med revisor og bogholder.

Bilag

Det er vigtigt at du gemmer alle dine bilag (fakturaer, kvitteringer osv.) enten fysisk eller som billeder/filer oppe i skyen. Du har ansvaret for at kunne dokumentere hvad dit firmas penge er blevet brugt til.