WordPress Servicepakke

Får du ikke lige opdateret, eller taget backup af din WordPress-hjemmeside eller webshop? Fortvivl ikke! Med en WordPress Servicepakke, sætter jeg det hele i system for dig, og opdaterer og tager backup, mens du koncentrerer dig om at drive din forretning.

Servicepakker til WordPress

Tilkøb til servicepakker

Timepris

Har du brug for timer ud over servicepakken, koster disse 650 kr. + moms

Installering af backup

Har du brug for at få installeret en backup, så koster dette 299 kr. + moms udover servicepakken. Servicepakkerne inkluderer 1 installation af backup pr. måned.

Daglig backup

Har du brug for at der køres backup dagligt, så koster dette 99 kr. + moms ekstra per måned, udover servicepakken.

Om servicepakkerne

Hvad skal jeg med en servicepakke til min WordPress hjemmeside?
Som du kan læse her, så er WordPress et af de mest udbredte CMS-systemer, fordi det er brugervenligt og fleksibelt. Det betyder desværre også at det er guf for hackere.

Og selvom du måske tænker, at hackerne er ligeglade med dig og din hjemmeside her i lille Danmark, så tager du fejl. Så længe de kan få adgang til din side og installere skadelige filer, så er de tilfredse.

Derfor anbefaler jeg, at du vedligeholder, opdaterer og tager backup af din side løbende. Og det er her, disse servicepakker kommer ind i billedet. Hvis du ikke selv har tid, kompetencer eller mulighed for at vedligeholde og opdatere din side, så bør du overveje at bestille en servicepakke til WordPress. Du slipper for bekymringerne, og din side er bedre beskyttet mod hackere.

Men jeg kunne også godt bruge noget ekstra support…
Så bestiller du bare en servicepakken med support+ (1 times support inklusiv servicepakken) eller support++ (2 timers support og daglig backup inklusiv servicepakken). Så har du altid en hjælp i baghånden, hvis du får brug for hjælp til små eller store problemer på din side. Læs betingelserne under det med småt, se også handelsbetingelserne hvor vilkårene er yderligere uddybet.

Du bestiller servicepakkerne til WordPress ved at udfylde formularen nedenfor.

Det med småt…
Abonnementsaftalen omfatter løbende opdateringer af WordPress-kernen, temaet, op til 25 plugins og ugentlig backup af hjemmesiden.

Abonnementet omfatter opdatering af op til 25 plugins. Har du mere end 25 aktive plugins, så er det nok på tide med en oprydning.

Du finder antallet under Kontrolpanel > Plugins > Installerede plugins.

Har du behov for, at der bliver kørt backup oftere end en gang om ugen, så er tillægsprisen 99 kr. + moms pr. måned. Daglig backup er inkluderet i servicepakke ++

Hvis du har fået lavet særlige tilpasninger af koderne i dit tema, eller i plugins, så er disse ikke dækket af abonnementet. Hvis der er rettet direkte i koderne, så overskrives disse ved en opdatering. Det anbefales derfor, at temaet kører på et child theme, således opdateringer af temaet kan klares problemfrit. Hvis du ikke ved om der er lavet ændringer, så anbefaler jeg at du tager kontakt til mig, så vi sammen kan finde ud af hvad der er op og ned med din side.

Hvis du har købt et tema eller plugin hos udbydere, der ikke benytter wordpress.org til opdateringer, så kræver det adgang til disse sider/aftaler for at kunne opdatere disse. Kan der ikke gives adgang til dette, så er disse undtaget aftalen med opdateringer. Er du i tvivl om hvor det evt. er købt, så er du velkommen til at kontakte mig, så kan vi sammen finde ud af det.

For at kunne foretage backups og opdateringer, kræver det en administrator-adgang til selve hjemmesiden. Der fremsendes særskilt mail vedr. disse informationer.

Abonnementet på WordPress-Servicepakke faktureres hver d. 1. i måneden. Der fremsendes faktura med følgende betalingsbetingelser: 5 dage netto. Er betalingen ikke modtaget til tiden, rykkes der 1 gang. Er betalingen ikke modtaget inden for 5 dage efter 1. rykker, sættes abonnementet i bero til betalingen er modtaget.

Der er ingen bindingsperiode på abonnementet, dog aftalen skal være opsagt pr. mail senest inden en ny periode begynder. Det vil sige at den skal være opsagt senest den sidste dag i måneden. Er opsigelsen ikke modtaget rettidigt, skal der betales for en ny periode.

Har du købt servicepakke med support, skal du være opmærksom på at timerne ikke overføres fra måned til måned. På samme vis gælder det også at opsiges abonnementet midt i en måned, udbetales der ikke restbeløb. Ved opsigelse af aftale udleveres seneste backup, samt alle data slettes efter 3 måneder.

Bestil servicepakke i dag

  • 0,00 kr.
    Pris på klippekort ekskl. moms.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

KOntakt

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Firma*
Tilmeld nyhedsbrev

BusinessSupport.dk
Industrivej 18
7000 Fredericia
Tlf.: 60 54 56 25
Mail: mette@businesssupport.dk

CVR: DK35316116

Telefontid:
Mandag til fredag
9:00 & 12:00
Mail:
Mail besvares så vidt muligt på hverdage mellem
8:00 & 17:00