Skilte & reklame

Synlighed er vigtig for din virksomhed. Kunderne skal, i deres travle hverdag, hurtigt kunne spotte hvem du er, hvad du laver og måske også hvor de kan finde dig.

Hvad Tilbyder vi?

Med flotte klistermærker på din firmabil eller butiksrude, kan du skabe blikfang som er med til at kunderne får øjnene op for hvem du er og hvad du laver.

KListermærker

Runde, firkantede, ovale eller måske konturskårede klistermærker. Det er kun fantasien, der sætter grænser når det kommer til form og farver på dine klistermærker. Brug dem som visitkort, små statements til kunderne eller bare som markedsføring af dit firma.

Bilreklame

Logo, firmanavn, USP’er eller anden form for blikfang på din firmabil er med til at folk kan se hvem du er og hvad du laver. Kan laves i forskellige størrelser, farver og som print. Kan leveres som konturskåret folie, eller som storformat til hele firmabilen.

Butiksreklame

Skal der reklameres for et særligt event, eller er det bare butikkens logo, åbningstider osv. så er vinduesklistermærker en oplagt mulighed. Klistermærkerne kan laves i mange farver og former. Kan også leveres som konturskåret folie.

Banner

Med et banner på husmuren, stilladset eller andet oplagt sted, kan du øge synligheden af din virksomhed og dit budskab. Måske har du et knaldgodt tilbud, ledige lokaler der skal lejes ud eller måske bare mulighed for at reklamere et meget synligt sted. Kan leveres med øskner.
k

Plakater

Plakater har mange forskellige formål. Det kan være gadereklame i et A-skilt, det kan være flotte plakater i klinikken, det kan være budskaber til kontoret eller måske bare til at dekorere et ellers kedeligt rum. Plakaterne kan leveres i mange størrelser og farver.

Fototapet

Indret kontoret eller butikken med et flot fototapet eller med specialdesignet tapet. Tapet kan bruges som blikfang, til at skabe forskellige stemninger eller bare som flot og anderledes dekoration af butik eller kontor. Fototapet kan leveres i mange farver og størrelser.

Ovenstående er bare de mest populære produkter, som vi kan tilbyde. Har du brug for en speciel løsning til din opgave, så kontakt os for mere information.

Vi tilbyder både produktion og grafisk opsætning til folieløsninger. Se mere på www.bmskilte.dk.

KOntakt

[et_pb_dcgd_gravity_divi_module dc_dgfcm_form_id=”6″ dc_dgfcm_show_title=”off” dc_dgfcm_enable_ajax=”on” dc_dgfcm_enable_confirmation=”on” dc_dgfcm_confirmation_message=”

Tak for din besked. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

” dc_dgfcm_enable_submission_summary=”on” computed_field_html_payload=”

Lookin’ Good!

Due to the complex nature of Gravity Forms, realtime styling of the form elements is not available. All of your style choices will be reflected on the front-end after saving.

%22Gravity

” _builder_version=”4.16″ form_inputs_background_color=”#f9f9f9″ form_inputs_focus_background_color=”#eaeaea” box_shadow_style_form_inputs=”preset1″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_dcgd_gravity_divi_module]

Fredericia Business Support
Industrivej 18
7000 Fredericia
Tlf.: 60 54 56 25
Mail: mette@businesssupport.dk

CVR: DK35316116

Telefontid:
Mandag til fredag
9:00 & 12:00
Mail:
Mail besvares så vidt muligt på hverdage mellem
8:00 & 17:00