Har du brug for

Råd & Vejledning

Kontakt mig i dag for

en uforpligtende snak

Har du brug for

hjælp til at komme videre?

Hos BusinessSupport.dk kan jeg hjælpe dig i gang med din virksomhed. Jeg kan hjælpe dig med alt lige fra hvordan du opretter cvr, over bogføring, oprettelse af hjemmeside/webshop til salg af din virksomhed.

Jeg kan hjælpe dig for eksempel hjælpe dig med med at blive set på de sociale medier, fundet i google, på styr på din bogføring eller med tips & tricks til din virksomhed.

Jeg driver selv webshop ved siden af BusinessSupport.dk, hvor jeg importerer både uden for og inden for EU. Kontakt mig helt uforpligtende via nedenstående formular. Jeg ved hvad god hjælp betyder for en god opstart som selvstændig. (Bemærk: Gælder ikke fødevarer, kosmetik eller andre produkter med særlig godkendelse.)

Har du brug for

En hjælpende hånd?

Det kan være svært at starte op som selvstændig, eller f.eks. på et nyt projekt. Det er ikke altid at kompetencerne slår til. 

Du kan google dig til mange ting, og du kan spørge i forskellige Facebook-grupper, men du mangler måske lige det sidste hands on, for at få det til at fungere i din virksomhed.

Jeg tilbyder at være din hjælpende hånd, mentor om du vil, så du kan få viklet din udfordring ud, og komme videre med din virksomhed.

Du kan booke mig til projekter på din hjemmeside, hjælp til opsætning og bogføring, til opsætning af sociale medier og meget andet.

En session varer 45 minutter, og afholdes online. Du har dermed min fulde opmærksomhed i 45 minutter, og du lærer hvordan du løser problemet i din egen virksomhed, så du har erfaringen til næste gang. Du får endda sessionen tilsendt bagefter, så du kan se det igen hvis du har behov. 

Har du spørgsmål til hvordan jeg vil kunne hjælpe netop dig og din virksomhed, så udfyld formularen nederst på siden.

Vil du booke en session, så udfyld formularen og noter at du vil booke en mentorsession. 

Prisen pr. session er 750 kr. ekskl. moms. Og faktureres forud.

Bestil Mentorsession her:

Ekstra

Brug for lidt ekstra

Der er mange ting der skal gå op i en højere endhed når man starter op som selvstændig. Hvis ikke alt er beskrevet på denne side, så fortvivl ikke. Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud på hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed videre ud i verden.

CVR

Det centrale virksomhedsregister (CVR).
Kort og godt bare en “nummerplade” til din virksomhed.

Import

Det er ikke alt der produceres her i Danmark. Din virksomhed kan derfor få behov for at importere fra andre lande.

l

Leverandører

Det handler om at finde de rigtige leverandører og de bedste aftaler. Det kan gøre en stor forskel for din virksomhed.