Har du brug for en

Ny eller opdateret Hjemmeside?

Kontakt mig i dag for et uforpligtende

Tilbud på din hjemmeside

Men skal du så vælge en

Ny hjemmeside…

Hos Fredericia Business Support kan du få hjælp til at træffe valget om den rigtige løsning til din hjemmeside. Har du ikke haft en hjemmeside før, så er valget lettere. Her er det et spørgsmål om hvilke ønsker og forventninger du har til din hjemmeside.  Har du en idé om, at du vil præsentere dine ydelser på en ganske almindelig hjemmeside, kan vi rådgive dig om valget ud fra dit behov. Udbuddet er nærmest uendeligt stort, og der er utrolig mange ting, der ofte skal tænkes ind i det som f.eks.:

– Skal du selv kunne redigere i tekst, design og billeder?

– Skal hjemmesiden være let at finde i Google (søgemaskineoptimering)?

– Skal du have mulighed for at tilføje avancerede funktioner nu eller på et senere tidspunkt

-Skal du selv have adgang og mulighed for at rette i filerne?

– … og meget andet

Derudover er der som regel også et budget, der skal tænkes på og her kommer valget af platform bestemt også ind i billedet.

Eller en

opdateret

hjemmeside?

Har du allerede en hjemmeside i dag, så fortvivl ikke. Jeg kan hjælpe dig med at få opdateret den gamle side, så den opdateret og let at vedligeholde, eller jeg kan lave en hel ny hjemmeside til dig, som passer til din virksomhed og specifikationer. Har du en idé om hvordan din nye hjemmeside skal være og hvordan du vil præsentere dine ydelser på en ganske almindelig hjemmeside, så kan jeg rådgive dig om valget ud fra dit behov, om du skal vælge at få opgraderet og opdateret det du har, eller om du skal gå med en ny løsning. Når man vælger at få opdateret eller udskiftet sin hjemmesider, så er der flere ting i processen som man skal være opmærksom på. For eksempel så skal man huske:

– at lave redirects fra gamle URL’s, så man har mulighed for at bevare den værdi man har bygget op i Google.

– at have fokus på søgemaskineoptimering og relevante gamle links.

– at tjekke op på om der er nogle funktioner som er vigtige at tage med fra det gamle site til det nye.

– … og meget andet

Derudover er der som regel også et budget, der skal tænkes. Hvad er billigst, et nyt eller et opdateret site? Det kommer an på den enkelte situation, og vurderes fra site til site.

Ekstra

tilføjelser til hjemmeside

Der er flere muligheder og løsninger når man har en hjemmeside. Jeg laver primært hjemmesider i WordPress. Her er der mulighed for at koble en webshop-løsning på den eksisterende eller nye hjemmeside. Har du en hjemmeside i WordPress, så bør du have stor fokus på sikkerhed og backup. For at gøre det lettere at lave SEO/søgemaskineoptimering på din WordPress-side, så findes der plugins der gør det lettere for dig at få din side optimeret så den er lettere at finde i Google.

Webshop

Har du brug for at sælge varer, kurser eller lignende online? Så kan du omdanne din WordPress-side til en webshop. Du kan også få bygget en helt ny webshop op fra bunden, så den passer til dig og dine behov.

WordPress - Sikkerhed

Når man har med WordPress at gøre, så er det vigtigt at man har styr på sikkerhed og backup. Sørg for at din side er sikker og sørg for at tage backup så ofte som det er nødvendigt.

SEO

Vil du frem i Google, så er søgemaskineoptimering og linkbuilding vejen frem. En god start er at skrive godt indhold, som folk har lyst til at linke til og som er relevant for din hjemmeside/webshop.