Har du brug for hjælp til

Hacket facebook-konto?

Kontakt mig i dag for et uforpligtende

Tilbud på hjælp til din Facebook-konto

Sådan kan det se ud hvis man er blevet hacket på Facebook

Hvorfor ved du så meget om en

hacket Facebook-konto?

Når 84% af Danmarks befolkning, i alderen mellem 16 og 74 år, har en profil på Facebook *, så er det ikke umuligt at du kender mindst en der har fået hacket en eller flere profiler på de sociale medier.

Måske har du, som mig, også selv fået hacket din profil, måske endda mistet profilen helt.

Jeg blev i løbet af sommeren 2023 hacket hele 2 gange. Og det var med ca. 1 måneds mellemrum. Første gang skete en hverdag, sidst på aftenen. Her nåede jeg at smide hackeren af, inden vedkommende fik lavet flere ulykker end han allerede havde fået lavet. Der blev brugt ca. 10.000 på en kundes annoncekonto. Alt blev genoprettet og tilbagebetalt af Meta.
Anden gang skete en måned senere, en lørdag nat, så altså ingen mulighed for at reagere med det samme, og dermed dæmme op for ulykkerne. Denne gang mistede jeg AL adgang til den private profil, mine egne sider og kunders konti. Det værste var at en kunde fik trukket et meget godt stykke over 50.000 kr. via deres annoncekonto. Det tog et par dage at få adgang til min egen profil igen. Og hele 2 måneder før kundens profil var tilbage med det rigtige navn, billeder osv.

 

Men hvordan

Sikrer man sig så mod at blive hacket?

Nu sidder du nok og tænker: ‘Men Mette, hvorfor havde du ikke en stærk adgangskode og to-faktorlogin?’ Se, det havde jeg også.
Det ville være rart bare at kunne sige, at det er nok med en god adgangskode og to-faktor-login.

Facebook/Meta er ikke kommet med en forklaring på hvordan det lykkedes at hacke min konto, på trods af at min konto overholder Facebook’s egne krav til login-sikkerhed. 

Min løsning blev i første omgang at jeg ikke tilføjede telefonnummer til min konto på Facebook. Det havde en effekt. Men jeg havde brug for at kunne komme i kontakt med Meta Support i forhold til at få styr på det sidste, og som du nok har læst, er det ikke det letteste i denne verden. Jeg har derfor som en ekstra sikkerhed investeret i Meta Verified. Det hjalp mig da jeg blev forsøgt hacket igen i December 2023.

Hvad gør jeg så, hvis

min Facebook-konto
er hacket?

Der er forskellige løsninger alt efter hvornår du er blevet hacket. Det bedste du kan gøre, er at reagere MED DET SAMME, du modtager e-mails og notifikationer fra Meta. Hvis du opdager det dagen efter, eller bare timer senere, så kan det være for sent at følge de anvisninger Meta har sendt dig. Så er der andre procedurer der skal i gang. Så starter du her. Og det er vigtigt at du bruger linket fra en af de enheder du sidst brugte til at logge ind på Facebook. For langt de fleste er det mobilen. 
I denne artikel, har jeg lavet en guide til hvordan du selv kan forsøge at få din profil tilbage. Er det din virksomhedsprofil og annoncekonto du har mistet, så er det lidt lettere. Det kræver dog en masse dokumentation og kommunikation med Facebook, men det positive er at det kan lykkedes. Man skal bare væbne sig med tålmodighed.

Din Facebook-konto er forsøgt hacket
hjemmesider og sikkerhed Fredericia Business Support

Hvad er

Tidshorisonten?

Det kan tage alt fra et par timer, til måneder at få en Facebook-profil tilbage. Jeg er nødt til at være ærlig at sige, at private Facebook-profiler er yderst svære at få tilbage hvis der er gået meget mere end en uge fra du er blevet hacket og til du forsøger at få genskabt din profil. Derfor er det yderst vigtigt at du reagerer så hurtigt som muligt. 

Jeg har brug for hjælp til

At få min side tilbage

Jeg giver dig gerne et uforpligtende tilbud på at få din profil eller side tilbage. Som tidligere nævnt, så er det yderst vigtigt at få reageret så tidligt som muligt i processen, og at du kan stå til rådighed for at skaffe alle de dokumenter jeg måtte have behov for. Og med det sagt, så kan det være hurtigt løst, men det kan også trække ud. Ring 60545625, send en mail på mette@businesssupport.dk eller udfyld formularen herunder. 

KOntakt

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Firma*
Tilmeld nyhedsbrev

Fredericia Business Support
Industrivej 18
7000 Fredericia
Tlf.: 60 54 56 25
Mail: mette@businesssupport.dk

CVR: DK35316116

Telefontid:

Mandag - Fredag
9:00 - 12:00

I tilfælde af at telefonen ikke besvares, så send gerne en mail. Jeg kan sidde i møde eller med en opgave jeg ikke kan slippe.
Mails besvares så vidt muligt mellem 8 og 17 på hverdage.